![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kohout • 150 g anglické slaniny • 3 červené papriky • 2 zelené papriky • 1 cibule • 3 feferonky • 4 rajčata • 2 lžíce zelených fazolek • 2 lžíce žampionů • 2 stroužky česneku • drůbeží vývar • sůl • pepř Recept červený kohout připravíme takto:
Kohouta napůl uvaříme v osolené vodě, pak nakrájíme maso na kostky. Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, rajčata a žampiony na plátky, česnek nakrájíme na kolečka, paprikové struky na kostky, fazolky na větší kousky a slaninu nakrájíme nadrobno. Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli, přidáme maso, lehce osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme papriky, feferonky, fazolky, žampiony a česnek, přikryjeme pokličkou a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme rajčata a dodusíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Červený kohout nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Hovězí guláš s červenými fazolemi Chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou Kohout na cibuli Kohout na víně Kuřecí směs s červenými fazolkami Kus-kus s červenými fazolemi Ohnivý kohout Pečená kachna s červeným zelím Rizoto z kohoutího masa Srnčí kýta s červeným vínem červený kohout, recept, hlavní jídla |
|