KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. dubna, pátek, svátek má: Jaroslav


Čertovský punč

Kategorie: nápoje, vánoční jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept čertovský punč potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,75 l vody
   • 20 dkg pískového cukru
   • 3 pomeranče
   • 1 citron
   • 2 hřebíčky
   • kousek celé skořice
   • 0,5 l přírodního červeného vína
   • 2 dcl rumu
Recept čertovský punč připravíme takto:
Do hrnce nalijeme vodu nebo čaj, přidáme cukr, z 2 dobře omytých pomerančů a půlky citronu nastrouhanou kůru, skořici, hřebíček a vše 5 minut povaříme. Pak přecedíme do jiné nádoby, přilijeme víno a zahřejeme téměř k bodu varu. Odstavíme, přilijeme šťávu z pomerančů a citronu, přidáme rum a zamícháme. Hotový punč naléváme do nahřátých sklenic.





čertovský punč, recept, nápoje


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!