KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. června, úterý, svátek má: Ladislav


Čertovská pánev

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept čertovská pánev potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g vepřového plecka
   • 400 g kuřecích řízků
   • 200 g klobásy
   • 1 červená paprika
   • 1 zelená paprika
   • 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
   • 4 střední cibule
   • 200 g žampionů
   • 1 pórek
   • 6 stroužků česneku
   • 2 chilli papričky
   • 50 ml olivového oleje
   • 100 ml piva
   • 1 kelímek strouhaného křenu
   • sůl
   • mletý pepř
Recept čertovská pánev připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, klobásu na tenká kolečka, žampiony oloupeme a nakrájíme na kousky, papriky zbavíme semínek a nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, osmahnuté přendáme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky a žampiony a restujeme 3 až 5 minut. Pak vložíme maso zpět, přidáme na kousky nakrájené chilli papričky, mírně podlijeme pivem a pár minut podusíme. Poté přidáme plechovku fazolí a prohřejeme. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem a s bramborovými hranolky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Čertovská pánev nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Čertovská jatýrka   Čertovská kuřecí játra   Mexická pálivá hovězí pánev   Pikantní pánev s mletým masem   Zeleninová pánev s fazolemi  


čertovská pánev, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!