KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 14. prosince, čtvrtek, svátek má: Lýdie


Carpaccio z mořského vlka

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept carpaccio z mořského vlka potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g mořského vlka
   • citronová šťáva
   • pomerančová šťáva
   • nasekaná pažitka
   • olej extra virgin
   • sůl
Recept carpaccio z mořského vlka připravíme takto:
Z ryby odřízneme hlavu a ocasní ploutev, po páteři rozkrojíme a zbylé kosti odstraníme. Filety nakrájíme na velmi jemné plátky směrem ke kůži (kůži nekrájíme) a vyskládáme na talíř. Z citronové a pomerančové šťávy, olivového oleje a soli vyšleháme emulzi, kterou zalijeme plátky ryby, posypeme pažitkou, necháme chvilku odležet v lednici a servírujeme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Carpaccio z mořského vlka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Carpaccio s houbami   Carpaccio s parmazánem a rukolou   Carpaccio z červené řepy   Carpaccio z lososa  


carpaccio z mořského vlka, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!