KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Carpaccio s parmazánem a rukolou

Kategorie: speciality, telecí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept carpaccio s parmazánem a rukolou potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí svíčková
   • panenský olivový olej
   • parmazán
   • rukola
   • sůl
   • celý pepř
Recept carpaccio s parmazánem a rukolou připravíme takto:
Vychlazenou hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké téměř průhledné plátky (asi 50 až 80g - nejlépe se plátky krájejí, když svíčkovou necháme před tím trochu namrazit). Tyto plátky úhledně rozložíme na velký studený talíř, přelijeme tenkou vrstvou panenského olivového oleje, pokryjete tenkými hoblinami Parmazánu a ozdobíme lístky rukoly. Před podáváním okořeníme čerstvě drceným pepřem a trochou soli.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Carpaccio s parmazánem a rukolou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Carpaccio s houbami   Carpaccio z červené řepy   Carpaccio z lososa   Carpaccio z mořského vlka  


carpaccio s parmazánem a rukolou, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!