KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Bystřické žebírko

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bystřické žebírko potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g vepřové kýty
   • 200 g brambor
   • 1 dcl horkého mléka
   • 1 vejce
   • 40 g hladké mouky
   • olej
   • strouhaný sýr
   • česnek
   • sůl
   • pepř
Recept bystřické žebírko připravíme takto:
Maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Brambory oloupeme a nastrouháme, zalijeme horkým mlékem, přidáme sůl, pepř, česnek, vejce, mouku a vypracujeme husté těstíčko. Řízky v něm namáčíme a pomalu smažíme na oleji. Hotové řízky posypeme strouhaným sýrem a podáváme.





bystřické žebírko, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!