KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. května, úterý, svátek má: Vladimír


Bulharská jehněčí polévka

Kategorie: polévky, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bulharská jehněčí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g jehněčího masa
   • 150 g kořenové zeleniny
   • svazek mladé cibule s natí
   • 50 g rýže
   • 1 bílý jogurt
   • 1 vejce
   • 60 g sádla
   • sůl
   • petrželka
   • 1,5 l vody
Recept bulharská jehněčí polévka připravíme takto:
Omyté maso nakrájíme, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme téměř doměkka. Na sádle osmahneme očištěnou a nadrobno nakrájenou zeleninu a cibuli i s natí, přidáme do polévky i se spařenou rýží a uvaříme doměkka. Polévku stáhneme z ohně a vmícháme do ní jogurt, v kterém jsme rozšlehali vejce. Doplníme nadrobno nakrájenou petrželkou.





bulharská jehněčí polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!