KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. července, pátek, svátek má: Vítězslav


Bůčková roláda

Kategorie: předkrmy, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bůčková roláda potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg bůčku
   • 5 vajec
   • 2 lžíce strouhanky
   • 2 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • česnek
   • 1 lžíce grilovacího koření
   • střevo na tlačenku
Recept bůčková roláda připravíme takto:
Bůček nakrájíme na malé kostky a promícháme se všemi přísadami. Směs natlačíme do střeva a vaříme 2 hodiny. Během vaření opatrně obracíme. Uvařenou bůčkovou roládu necháme vychladnout a dáme do lednice. Bůčkovou roládu podáváme s pečivem a okurkou.





bůčková roláda, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!