KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Bruselské medailonky

Kategorie: předkrmy, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bruselské medailonky potřebujeme tyto suroviny:

   • 6 plátků jater
   • 30 g másla
   • 6 krajíců chleba
   • 6 plátků vařeného celeru
   • strouhanka
   • 1 vejce
   • sůl
   • pepř
   • citronová šťáva z půlky citronu
   • česnek
Recept bruselské medailonky připravíme takto:
Uvařené plátky celeru osolíme, opepříme, obalíme postupně v rozšlehaném vejci a ve strouhance a na másle osmažíme do zlatova. Stejně velké plátky jater lehce naklepeme, osmažíme z obou stran a pak osolíme, opepříme a zakápneme šťávou z citronu. Na suché česnekem potřené topinky položíme plátek smaženého celeru a plátek jater.





bruselské medailonky, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!