![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g bílého zelí • 100 g bršlice • 1 lžíce soli Recept bršlicové zelí připravíme takto:
Zelí nastrouháme na jemno, bršlici nakrájíme na drobno, dáme do mísy a řádně promícháme. Naplníme do uzavíratelných sklenic, řádně upěchujeme, sklenice uzavřeme a necháme cca 10 dní v teple při pokojové teplotě. Poté uložíme do chladu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bršlicové zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Cuketové zelí Dušené červené zelí Dušené hlávkové zelí Dušené kysané zelí Dýňové zelí Kedlubnové zelí Klužské zelí Kysané zelí s jablky Medové červené zelí Staročeské zelí Šťouchané brambory se zelím Zelí z cukety Zelí z kedlubny bršlicové zelí, recept, přílohy |
|