![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 štika • 200 g másla • sůl • 150 g řeřichy Recept bratislavská štika připravíme takto:
Štiku podélně rozpůlíme, osolíme, položíme na pekáč, zalijeme 150 g rozpuštěného másla a asi půl hodiny pečeme. Pak rybu upravíme na míse, posypeme nadrobno nasekanou řeřichou a pokapeme zbytkem másla. Můžeme pokapat i citrónovou šťávou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bratislavská štika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Anglická štika Boletická štika Bratislavská vepřová směs Dušená štika Finská pečená štika s rýžovou nádivkou Mořská štika po vodnicku Obložená štika Pražská štika Selská štika Štika na másle Štika na rajčatech Štika na slanině a zázvoru Štika na smetaně Štika na smetaně Štika na zázvoru Štika pečená na žampiónech Štika s jemnou omáčkou Štika v bílé omáčce Štika v sojové omáčce Štika ve smetanové omáčce Vařená štika s holandskou omáčkou Zapečená štika se slaninou a smetanou Zelená štika bratislavská štika, recept, hlavní jídla |
|