KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Brambory pečené v bůčku

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept brambory pečené v bůčku potřebujeme tyto suroviny:

   • 12 brambor
   • 24 plátků bůčku (nebo slaniny)
   • půl lžičky sušeného rozmarýnu
   • hrubá sůl
   • mletá červená paprika
   • mletý černý pepř
   • olej
Recept brambory pečené v bůčku připravíme takto:
Brambory oloupeme, každou z nich ovinem dvěma plátky bůčku a uložíme do žáruvzdorné mísy nebo pekáče. Posypeme hrubou solí, rozmarýnem a pepřem, pokapeme olejem a pečeme při 180°C asi 70 minut - dokud brambory nezměknou. Po dobu pečení několikrát opatrně obrátíme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Brambory pečené v bůčku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Argentinské brambory   Brambory Raclette   Hovězí pečené na pivě   Královské brambory   Krevetí pečené rolky   Pečené filety z lososa   Pečené kvíčaly   Pečené sluky   Zapečené brambory Quattro formaggi   Zapečené kotlety s olivami   Zapečené mušle Saganaki  


brambory pečené v bůčku, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!