![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 gramů brambor • 200 gramů uzeného masa • 100 gramů cibule • 4 vejce • 40 gramů oleje • mletý pepř • sůl Recept bramborové omelety s uzeným masem připravíme takto:
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme zchladlé nakrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zahřátým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme, dobře promícháme a rozdělíme na čtyři díly. Každý díl brambor s masem v pánvi opečeme, zalijeme rozšlehaným, osoleným vejcem a necháme ztuhnout. Omelety podáváme obkládané čerstvou nebo sterilovanou zeleninou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bramborové omelety s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Avokádo plněné kuřecím masem Bramborové jednohubky Bramborové omelety s houbami Bramborové pirohy s tvarohem Bramborové placky se zelím Bramborové tousty Bramborové vafle Bramborový závin s uzeným masem Brynzovo - bramborové placky Cibule plněná mletým masem Cibulový koláč s uzeným masem Domácí bramborové lupínky (chipsy) Jednohubky s uzeným lososem Jemné kynuté bramborové langoše Palačinky s mletým masem Rybí omelety Smažené palačinky s jehnečím masem Sýrové toasty s kuřecím masem Špenátové omelety se šunkovou pěnou Třešňové omelety Tzatziki s krůtím masem Zapečené housky s mletým masem Žampióny zapečené s telecím masem bramborové omelety s uzeným masem, recept, předkrmy |
|