KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. května, pátek, svátek má: Filip


Bramboračka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bramboračka potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g brambor
   • 2 menší mrkve
   • 1 kořen petržele
   • 1/2 celeru
   • kousek kapusty
   • 1 kedlubna
   • 40 g hladké mouky
   • 40 g másla
   • kmín
   • sůl
   • majoránka
   • 2 stroužky česneku
   • petrželka
Recept bramboračka připravíme takto:
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a dáme vařit do osolené horké vody s trochou kmínu. Po krátkém povaření zahustíme světlou jíškou připravenou z másla a mouky. Až zelenina změkne, polévku odstavíme z ohně, ochutíme majoránkou a utřeným česnekem. Nakonec přidáme drobně nasekanou petrželku.





bramboračka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!