KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. února, středa, svátek má: Petr


Bosenská polévka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bosenská polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • barevné fazole
   • 10 dkg anglické slaniny
   • 0,5 kg uzených žebírek
   • 3 nožičky klobásy
   • 1 petržel
   • 1 mrkev
   • půlka malého celeru
   • 2 cibule
   • 5 stroužků česneku
   • podravka
   • olej
   • mletá sladká paprika
   • mouka
Recept bosenská polévka připravíme takto:
Fazole namočíme přes noc. Druhý den vodu slijeme a přidáme naporcovaná žebírka, nakrájenou klobásu a slaninu. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky, stroužky česneku oloupeme a necháme celé a vše přidáme k fazolím a masu. Zalijeme vodou, okořeníme a vaříme do měkka. Nakonec zahustíme světlou jíškou, do které jsme přidali trochu mleté papriky. Podáváme s bílým chlebem.





bosenská polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!