KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. dubna, pátek, svátek má: Vlastislav


Boršč

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g hovězího masa
   • 200 g vepřového masa
   • 100 g párků
   • 300 g kořenové zeleniny
   • 300 g zelí (kysané nebo sterilované)
   • 200 g červené řepy
   • ocet
   • bobkový list
   • několik kuliček pepře a nového koření
   • šálek kysané smetany
Recept boršč připravíme takto:
Hovězí maso nakrájíme na malé kousky a vložíme do dvou litrů studené vody a vaříme do poloměka. Pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k téměř měkkému masu. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené zelí a nakrájenou červenou řepu a vše dovaříme doměka. V malém množství vody povaříme koření a vlijeme do polévky. Nakonec přidáme na plátky nakrájený párek. Při podávání podle chuti okyselíme a přidáme lžíci kysané smetany.





boršč, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!