![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 200 g hovězího masa • 200 g vepřového masa • 100 g párků • 300 g kořenové zeleniny • 300 g zelí (kysané nebo sterilované) • 200 g červené řepy • ocet • bobkový list • několik kuliček pepře a nového koření • šálek kysané smetany Recept boršč připravíme takto:
Hovězí maso nakrájíme na malé kousky a vložíme do dvou litrů studené vody a vaříme do poloměka. Pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k téměř měkkému masu. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené zelí a nakrájenou červenou řepu a vše dovaříme doměka. V malém množství vody povaříme koření a vlijeme do polévky. Nakonec přidáme na plátky nakrájený párek. Při podávání podle chuti okyselíme a přidáme lžíci kysané smetany. V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Boršč běloruský Boršč červený žitomírský Boršč houbový Boršč chalupářský Boršč II Boršč letní Boršč litevský studený Boršč moskevský Boršč podkarpatský Boršč polský Boršč pravý Boršč ruský se šťovíkem Boršč rybářský Boršč s masovými knedlíčky Boršč s mletým masem Boršč saratovský Boršč se sýrem Boršč se zeleným hráškem Boršč ukrajinský Boršč uzeninový Boršč vesnický Boršč z čerstvého zelí Boršč zeleninový Falešný boršč boršč, recept, polévky |
|