![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 08. prosince, neděle, svátek má: Květoslava ![]() • 40 g brambor • 10 g mrkve • 10 g celeru • 15 g čerstvého zelí • 10 g cibule • 15 g zelené fazolky • 30 g špenátu • 15 g rajčat • 5 g rýže • 30 g zakysané smetany • 1/4 vejce • 2 ml octa • 10 ml oleje • pepř • sůl Recept boršč zeleninový připravíme takto:
Nadrobno nakrájíme cibuli, kousky mrkve a celer. Vše vložíme do studeného tuku se třemi polévkovými lžícemi vody, špetkou soli a podusíme. Podušené zalijeme horkou vodou a zahříváme do varu. Do polévky nasypeme rýži, povaříme 10 minut a přidáme rajčata nakrájená na kousky. Po dalších 10 minutách vaření dochutíme octem, solí a pepřem. Podáváme na talíři, kde na polévku dáme zakysanou smetanu a kousek vařeného vejce. V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč zeleninový nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Boršč Boršč běloruský Boršč červený žitomírský Boršč houbový Boršč chalupářský Boršč II Boršč letní Boršč litevský studený Boršč moskevský Boršč podkarpatský Boršč polský Boršč pravý Boršč ruský se šťovíkem Boršč rybářský Boršč s masovými knedlíčky Boršč s mletým masem Boršč saratovský Boršč se sýrem Boršč se zeleným hráškem Boršč ukrajinský Boršč uzeninový Boršč vesnický Boršč z čerstvého zelí Falešný boršč Zeleninový vývar se sójovými knedlíčky Zeleninový vývar se sýrovými tyčinkami boršč zeleninový, recept, polévky |
|