KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. srpna, čtvrtek, svátek má: Bartoloměj


Boršč zeleninový

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč zeleninový potřebujeme tyto suroviny:

   • 40 g brambor
   • 10 g mrkve
   • 10 g celeru
   • 15 g čerstvého zelí
   • 10 g cibule
   • 15 g zelené fazolky
   • 30 g špenátu
   • 15 g rajčat
   • 5 g rýže
   • 30 g zakysané smetany
   • 1/4 vejce
   • 2 ml octa
   • 10 ml oleje
   • pepř
   • sůl
Recept boršč zeleninový připravíme takto:
Nadrobno nakrájíme cibuli, kousky mrkve a celer. Vše vložíme do studeného tuku se třemi polévkovými lžícemi vody, špetkou soli a podusíme. Podušené zalijeme horkou vodou a zahříváme do varu. Do polévky nasypeme rýži, povaříme 10 minut a přidáme rajčata nakrájená na kousky. Po dalších 10 minutách vaření dochutíme octem, solí a pepřem. Podáváme na talíři, kde na polévku dáme zakysanou smetanu a kousek vařeného vejce.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč zeleninový nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Boršč   Boršč běloruský   Boršč červený žitomírský   Boršč houbový   Boršč chalupářský   Boršč II   Boršč letní   Boršč litevský studený   Boršč moskevský   Boršč podkarpatský   Boršč polský   Boršč pravý   Boršč ruský se šťovíkem   Boršč rybářský   Boršč s masovými knedlíčky   Boršč s mletým masem   Boršč saratovský   Boršč se sýrem   Boršč se zeleným hráškem   Boršč ukrajinský   Boršč uzeninový   Boršč vesnický   Boršč z čerstvého zelí   Falešný boršč   Zeleninový vývar se sójovými knedlíčky   Zeleninový vývar se sýrovými tyčinkami  


boršč zeleninový, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!