![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka ![]() • 120 g čerstvého zelí • 15 ml oleje • 10 g mrkve • 10 g celeru • 10 g cibule • 20 g rajčat • 3 g mouky • 1/7 vejce • 30 ml kyselého mléka Recept boršč z čerstvého zelí připravíme takto:
Do studeného tuku dáme 3 polévkové lžíce vody, špetku soli, nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer a podusíme. Pak přidáme rajčata, znovui podusíme, přisypeme mouku, rozmícháme a rozředíme horkou vodou (200 ml na 1 porci) a přivedeme k varu. Pak přidáme zelí a vaříme 20 minut. Nakonec v polévce rozšleháme mouku a kyselé mléko a dochutíme černým pepřem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč z čerstvého zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Boršč Boršč běloruský Boršč červený žitomírský Boršč houbový Boršč chalupářský Boršč II Boršč letní Boršč litevský studený Boršč moskevský Boršč podkarpatský Boršč polský Boršč pravý Boršč ruský se šťovíkem Boršč rybářský Boršč s masovými knedlíčky Boršč s mletým masem Boršč saratovský Boršč se sýrem Boršč se zeleným hráškem Boršč ukrajinský Boršč uzeninový Boršč vesnický Boršč zeleninový Čočková polévka s kysaným zelím Falešný boršč Hovězí polévka s kysaným zelím Polévka z kysaného zelí s houbami Rajčatová polévka se zelím Smetanová polévka z čínského zelí se slaninou boršč z čerstvého zelí, recept, polévky |
|