KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. května, pondělí, svátek má: Maxmilián


Boršč z čerstvého zelí

Kategorie: polévky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč z čerstvého zelí potřebujeme tyto suroviny:

   • 120 g čerstvého zelí
   • 15 ml oleje
   • 10 g mrkve
   • 10 g celeru
   • 10 g cibule
   • 20 g rajčat
   • 3 g mouky
   • 1/7 vejce
   • 30 ml kyselého mléka
Recept boršč z čerstvého zelí připravíme takto:
Do studeného tuku dáme 3 polévkové lžíce vody, špetku soli, nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer a podusíme. Pak přidáme rajčata, znovui podusíme, přisypeme mouku, rozmícháme a rozředíme horkou vodou (200 ml na 1 porci) a přivedeme k varu. Pak přidáme zelí a vaříme 20 minut. Nakonec v polévce rozšleháme mouku a kyselé mléko a dochutíme černým pepřem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč z čerstvého zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Boršč   Boršč běloruský   Boršč červený žitomírský   Boršč houbový   Boršč chalupářský   Boršč II   Boršč letní   Boršč litevský studený   Boršč moskevský   Boršč podkarpatský   Boršč polský   Boršč pravý   Boršč ruský se šťovíkem   Boršč rybářský   Boršč s masovými knedlíčky   Boršč s mletým masem   Boršč saratovský   Boršč se sýrem   Boršč se zeleným hráškem   Boršč ukrajinský   Boršč uzeninový   Boršč vesnický   Boršč zeleninový   Čočková polévka s kysaným zelím   Falešný boršč   Hovězí polévka s kysaným zelím   Polévka z kysaného zelí s houbami   Rajčatová polévka se zelím   Smetanová polévka z čínského zelí se slaninou  


boršč z čerstvého zelí, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!