KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. listopadu, úterý, svátek má: Albert


Boršč rybářský

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč rybářský potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g masa z větší ryby
   • 250 g červené řepy
   • 30 g rajčatového protlaku
   • 20 ml octa
   • cukr
   • sůl
   • 50 g mrkve
   • 50 g petržele
   • 100 g cibule
   • 1 paprika
   • 400 g zelí
   • 100 g brambor
   • 3 rajčata
   • 50 g másla
   • 20 g hladké mouky
   • 2 stroužky česneku
   • mletý pepř
   • petrželka
   • 500 ml smetany
Recept boršč rybářský připravíme takto:
Z rybího masa připravíme vývar. Do kastrolu dáme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, rajčatový protlak, lžíci cukru, ocet sůl a necháme povařit. Mrkev, petržel, cibuli a papriku nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do rybího vývaru. Zelí nakrájíme na proužky, brambory na kostky, také přidáme do vývaru a necháme asi 20 minut vařit. Nakonec do vývaru přidáme vařenou červenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, dochutíme česnekem, pepřem a necháme 15 minut stát. Při podávání doplníme smetanou a posypeme petrželkou.





boršč rybářský, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!