KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. září, neděle, svátek má: Jaromír


Boršč ruský se šťovíkem

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč ruský se šťovíkem potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g kostí
   • 500 g hovězího masa
   • 1 uzené koleno nebo klobása
   • 50 g másla
   • 2 dl kysané smetany
   • 200 g kysaného zelí
   • 1 velký brambor
   • 1 cibule
   • červenou řepu
   • hrst šťovíku
   • kousek celeru
   • půl petržele
   • 1 mrkev
   • 2 lžíce rajčatového protlaku
   • 1 lžíce mouky
   • sůl
   • cukr
   • bobkový list
   • petrželka
   • ocet
Recept boršč ruský se šťovíkem připravíme takto:
Maso uvaříme doměkka spolu s kostmi. Na másle podusíme pokrájenou zeleninu (kromě šťovíku) a nakrájený brambor, přidáme nakrájené maso, zalijeme vývarem, osolíme, přidáme koření a vaříme doměkka. Nakonec přidáme protlak a najemno pokrájený šťovík. Zahustíme smetanou, v níž jsme rozkvedlali lžíci mouky. Posypeme drobně rozsekanou petrželkou a dochutíme solí, cukrem a octem.





boršč ruský se šťovíkem, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!