KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 30. května, úterý, svátek má: Ferdinand


Boršč polský

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč polský potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g vepřového masa
   • 200 g červené řepy
   • 60 g petržele
   • 1 česnek
   • sůl
   • 80 g mrkve
   • 60 g celeru
   • chlebová kůrka
   • 1/8 l kysané smetany
Recept boršč polský připravíme takto:
Polovinu červené řepy nadrobno nakrájíme, zalijeme šálkem vody, přidáme chlebové kůrky a necháme 3 - 4 dny kvasit. Maso vložíme do horké osolené vody a vaříme. Když je téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, zbytek řepy, česnek a uvaříme do měkka. Potom maso vyjmeme, nakrájíme na kostky, do polévky přidáme kvas a nakrájené maso a krátce povaříme. Do hotové polévky vmícháme smetanu pro zjemnění chuti.





boršč polský, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!