KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. května, středa, svátek má: Jana


Boršč moskevský

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč moskevský potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g předního hovězího masa
   • 400 g kostí
   • 200 g vepřové plece
   • 100 g párků
   • 100 g šunky
   • hladká mouka
   • 1 cibule
   • celý černý pepř
   • 200 g hlávkového salátu
   • 1 menší mrkev
   • 100 g másla
   • rajský protlak
   • bobkový list
   • 200 g červené řepy
   • zakysaná smetana
   • voda
   • cukr
   • ocet
Recept boršč moskevský připravíme takto:
Kosti, maso a koření zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Červenou řepu, mrkev a cibuli očistíme. Cibuli nasekáme najemno a řepu s mrkví nakrájíme na nudličky. Rozehřejeme olej a zesklovatíme na něm cibuli. Přidáme protlak a necháme osmažit. Pak do základu přidáme mrkev, řepu a zelí a společně vše podusíme. Když je maso i zelenina měkké, přecedíme vývar do zeleniny a nepatrně zahustíme máslovou zápražkou. Šunku nakrájíme na nudličky a párky osmažíme. Společně je orestujeme. Do boršče přidáme maso nakrájené na proužky, párky a šunku. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a podle potřeby ochutíme octem a cukrem.





boršč moskevský, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!