KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. března, středa, svátek má: Ta»ána


Boršč letní

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč letní potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 svazek červené řepy
   • 3-4 brambory
   • 1 mrkev
   • 1 nať celeru
   • 200 g lilků
   • 1-2 rajčata
   • 50-75g cibulové natě
   • 150 ml smetany
Recept boršč letní připravíme takto:
Lístky červené řepy odstraníme od stonků, řepu očistíme a nakrájíme na proužky, stonky nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s vařící vodou, přidáme mrkev a vaříme 10 - 15 minut. Poté přidáme nakrájené lístky červené řepy, očištěné lilky, rajčata, brambory, zelenou nať cibule, celerovou nať, sůl, pepř, hřebíček, bobkový list a vaříme, až budou řepa a brambory měkké.





boršč letní, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!