KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. února, pondělí, svátek má: Oldřich


Boršč krkonošský

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept boršč krkonošský potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg vepřového bůčku
   • 1 sklenice kyselého zelí
   • 1 mrkev
   • 1 petržel
   • kousek celeru
   • sůl
   • kuličkový pepř
   • nové koření
   • bobkový list
   • 1 sklenice kečupu
   • zakysaná smetana
Recept boršč krkonošský připravíme takto:
Zelí propláchneme teplou vodou, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce s vodou. Bůček nakrájíme na malé kostky a zeleninu na kostičky. Přidáme koření, zalijeme kečupem a vaříme. Až jsou maso i zelenina měkké, osolíme. Porce boršče ozdobíme lžičkou smetany.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč krkonošský nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krkonošský bramborový závin   Krkonošský brdlajs   Krkonošský hubník   Krkonošský kuba  


boršč krkonošský, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!