![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 200 g paprikové klobásy • 100 g uzené slaniny • 200 g brambor • 100 g cibule • 100 g rajčat • 100 g červené řepy • 100 g kysaného zelí • 100 g kořenové zeleniny • 150 g bílého jogurtu • sůl • bobkový list • nové koření Recept boršč chalupářský připravíme takto:
Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření, zalijeme dvěma litry vody, osolíme a vaříme doměkka. Nakonec ochutíme a mírně osladíme. Porce chalupářského boršče ozdobíme lžící jogurtu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč chalupářský nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Boršč Boršč běloruský Boršč červený žitomírský Boršč houbový Boršč II Boršč letní Boršč litevský studený Boršč moskevský Boršč podkarpatský Boršč polský Boršč pravý Boršč ruský se šťovíkem Boršč rybářský Boršč s masovými knedlíčky Boršč s mletým masem Boršč saratovský Boršč se sýrem Boršč se zeleným hráškem Boršč ukrajinský Boršč uzeninový Boršč vesnický Boršč z čerstvého zelí Boršč zeleninový Falešný boršč boršč chalupářský, recept, polévky |
|