KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Bitterballen

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bitterballen potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězího masa
   • 200 g másla
   • 2 vejce
   • 50 g mouky
   • špetka muškátového oříšku
   • strouhanka
   • 300 ml hovězího vývaru
Recept bitterballen připravíme takto:
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme maso nakrájené na kostičky, zalijeme vývarem, přikryjeme a na mírném ohni povaříme zhruba 3 hodiny. Pak maso vyjmeme a nakrájíme najemno. V hrnku teplé vody rozmícháme mouku, vzniklou kaši přidáme do hrnce, dobře promícháme a necháme stát den v chladu. Druhý den ze směsi formujeme kuličky, které obalíme v mouce, strouhance, vejci a ještě znovu ve strouhance a usmažíme v oleji dozlatova. Podáváme teplé s hořčicí.





bitterballen, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!