KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. října, pondělí, svátek má: Teodor


Bílé zelí s jehněčím masem a jablky

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bílé zelí s jehněčím masem a jablky potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g jehněčího masa
   • 2 cibule
   • 1 sklenice kysaného zelí
   • 2 jablka
   • 3 lžíce sádla
   • sůl
   • 4 zrnka pepře
   • 1 bobkový list
   • 1 zrnko jalovce
   • 3 dcl bílého vína
   • 3 lžíce hladké mouky
Recept bílé zelí s jehněčím masem a jablky připravíme takto:
Plátky jehněčího masa jemně zaprášíme hladkou moukou a osolíme. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na sádle. Zelí slijeme, lehce vymačkáme, překrájíme. Z jablek vykrojíme jádřince, oloupeme je a nakrájíme na menší hranolky či nudličky. Přimícháme koření a krátce podusíme. Na dno vymazaného pekáče rozprostřeme polovinu zelí, poklademe jehněčími plátky, přikryjeme zbytkem zelí, zalijeme trochou vody a bílým vínem, přikryjeme a pečeme, přičemž podléváme jen tak, aby na konci pečení byla téměř všechna tekutina odpařená.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Bílé zelí s jehněčím masem a jablky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Alsaské zelí   Baklažány plněné masem   Bílé fazole po řecku   Bílé fazole se slaninou a vejci   Bramborák se zelím   Bramborové pirohy s uzeným masem   Bramborové pirohy se zelím   Bramborové šišky s kysaným zelím   Bramborové špalky s uzeným masem a se zelím   Bramborové špecle s kuřecím masem   Bramborové špecle s uzeným masem   Bramborové špecle s vepřovým masem   Bramborový guláš s mletým masem   Brambory se zelím a smetanou   Brambory zapečené s masem a bílým zelím   Brambory zapečené se zelím   Bůček na zelí   Bůček v zelí   Celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu   Česnekové špagety s uzeným masem   Čínské nudle s vepřovým masem   Čínské zelí s tofu a rýží   Čočka s uzeným masem   Divočák na pivě se zelím   Drštky na paprice se škvarky a uzeným masem   Dušená kapusta s uzeným masem a brambory   Dušená mrkev s vepřovým masem   Dušené zelí s flíčky   Fazole s mletým masem   Fazole se zelím a s pohankou   Fazole v bílé omáčce   Fazolová směs se sójovým masem   Fazolový guláš s masem   Filé s kysaným zelím   Francouzské brambory s uzeným masem   Hovězí guláš s jablky   Hovězí na celeru s jablky   Hrách zapékaný se zelím   Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem   Husí játra s jablky   Chlupaté knedlíky s uzeným masem   Chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím   Kachna s jablky   Kachní guláš se zelím   Kapr plněný jablky   Kapr s jablky a paprikou   Kapusta zapečená s masem a rýží   Kapusta zapečená s uzeným masem   Klobásníky s kysaným zelím   Koložvárské zelí  


bílé zelí s jehněčím masem a jablky, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!