KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Bifteky s vejcem

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bifteky s vejcem potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g svíčkové
   • 4 vejce
   • 1 cibule
   • tuk na smažení
   • 1 lžíce hořčice
   • sůl
   • pepř
Recept bifteky s vejcem připravíme takto:
Maso umyjeme, nakrájíme na řízky asi 2 cm silné, tupou stranou nože je zlehka naklepeme, osolíme a opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Pokud chceme, aby maso bylo uvnitř růžové, opekáme ho 4 až 5 minut, chceme-li propečené maso, opekáme ho 10 minut. Z vajec uděláme volská oka. Při podávání dáme volské oko na biftek, obložíme kolečky cibule, přidáme lžičku hořčice a podáváme s hranolky nebo s opečenými brambory a tatarskou omáčkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Bifteky s vejcem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Pravé holandské bifteky   Roštěná se šunkou a vejcem   Tropické bifteky  


bifteky s vejcem, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!