KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 16. prosince, sobota, svátek má: Albína


Biftek

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept biftek potřebujeme tyto suroviny:

   • 6 tlustších řízků ze svíčkové
   • lžíca mouky
   • tuk
   • vývar
   • sůl
   • pepř
Recept biftek připravíme takto:
Řízky po jednom napíchneme na vidličku, ponoříme do horkého vývaru, položíme do nádoby, přikryjeme a necháme půl dne odstát na chladnějším místě. Potom jednotlivé řízky osolíme, opepříme, z obou stran pomoučíme a opečeme na horkém tuku. Zbytek tuku přecedíme, přidáme trochu mouky a lžíci vody a horké podlijeme pod maso.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy   Biftek po židovsku   Biftek s hermelínem   Bifteky s vejcem   Francouzský biftek   Pepřový biftek   Pravé holandské bifteky   Tropické bifteky  


biftek, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!