KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Biftek s hermelínem

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept biftek s hermelínem potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g hovězí svíčkové
   • 30 g hladké mouky
   • 200 g žampiónů
   • 200 g hermelínu
   • 50 g brusinek
   • 100 g olív
   • 1 pomeranč
   • olej
   • sůl
   • pepř
Recept biftek s hermelínem připravíme takto:
Maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso položíme nakrájené žampióny, překryjeme plátkem hermelínu a zapečeme v troubě. Biftek s hermelínem podávame podlitý šťávou a ozdobený olivami, brusinkami a pomerančem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Biftek s hermelínem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Biftek   Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy   Biftek po židovsku   Bifteky s vejcem   Francouzský biftek   Pepřový biftek   Pravé holandské bifteky   Tropické bifteky  


biftek s hermelínem, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!