KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Benátské řízky

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept benátské řízky potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g vepřové kýty
   • 100 ml bílého vína
   • 2 lžíce kečupu
   • 1 cibule
   • 40 g oleje
   • 40 g hladké mouky
   • masový vývar
   • sůl
   • pepř
   • nadrobno nakrájená petrželka
Recept benátské řízky připravíme takto:
Maso umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a po obou stranách osmažíme. Pak zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme masovým vývarem a vínem, přikryjeme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup, prohřejeme, dochutíme petrželkou a podáváme s dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Benátské řízky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Dijonské vepřové řízky   Holštýnské řízky   Jehněčí přírodní řízky   Ovčácké řízky   Plněné dančí řízky   Přírodní telecí řízky   Přírodní vepřové řízky   Rychtářské řízky   Vepřové řízky s křenem   Vídeňské telecí řízky  


benátské řízky, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!