KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. června, sobota, svátek má: Jan


Bechyňský lázeňský měšec

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bechyňský lázeňský měšec potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g zadního hovězího masa
   • 100 g měkkého salámu
   • 50 g slaniny
   • 100 g cibule
   • 250 g pórku
   • 60 g rostlinného tuku
   • 5 dcl vývaru
   • 40 g hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • 50 g kečupu
Recept bechyňský lázeňský měšec připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, hodně rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme kečupem, naplníme nakrájeným pórkem, salámem a slaninou, upravíme do tvaru měšce a zavážeme nití. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme měšce, opečeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a provaříme. Nakonec dochutíme solí a kečupem a šťávu přecedíme na měšce. Bechyňský lázeňský měšec podáváme nejlépe s dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Bechyňský lázeňský měšec nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Lázeňský kapr  


bechyňský lázeňský měšec, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!