![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 2,5 kg kapra • 2 dcl smetany na vaření • 2 citrony • 1 lžíce francouzské hořčice • sůl • pepř • drcený kmín • 1 lžíce pikantní sušené kořenové zeleniny • máslo • 1 dcl oleje • na salát: zelí + sůl + cukr + citrónová šťáva + majonéza Recept bavorský kapr připravíme takto:
Do smetany přidáme hořčici, sůl, kmín, pepř, sušenou kořenovou zeleninu, šťávu z citrónu a dobře promícháme. Kapra nařízneme, potřeme citrónovou šťávou, solí a připravenou omáčkou a necháme uležet 1 hodinu. Potom kapra pečeme na oleji 35 minut. Před dopečením ho potřeme máslem. Zelí nakrájíme najemno, osolíme, přidáme cukr, citrónoou šťávu a majonézu a promícháme. Podáváme nejlépe s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorský kapr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorský masový kotlík Bavorský steak II Bramborová polévka s kaprem Bratislavský kapr se šunkou Cikánský kapr Dračí kapr Dušený kapr s karotkou Dušený kapr s rajčaty Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou Jávský pečený kapr Kapr dušený na pepři a česneku Kapr dušený na pivě Kapr na cibuli Kapr na cikánský způsob Kapr na černo Kapr na černo s mandlemi Kapr na černo se sušeným ovocem Kapr na česneku Kapr na grilu Kapr na hořčici Kapr na houbách Kapr na hříbkách Kapr na modro v aspiku Kapr na paprice Kapr na pivě Kapr na pórku Kapr na sardeli Kapr na sardeli se žampióny Kapr na sardelích Kapr na slanině Kapr na smetaně Kapr na špeku po alsasku Kapr na víně se šunkou Kapr na zelenině Kapr na zelenině s klobásou Kapr na žampiónech s ořechy Kapr nadívaný houbami Kapr plněný jablky Kapr plněný slaninou a křenem Kapr po alsasku Kapr po cikánsku Kapr po čínsku Kapr po francouzsku Kapr po mlynářsku Kapr po moravsku Kapr po srbsku Kapr po staročesku Kapr rožmberský Kapr s jablky a paprikou Kapr s mandlemi bavorský kapr, recept, hlavní jídla |
|