![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka ![]() • 300 g prorostlého vepřového masa • 1 lžíce sádla • 1 menší cibule • 150 g hrachu • 150 g krup nebo krupek • sůl • paprika • 1 česnek • špetka majoránky • petrželka Recept bavorská polévka připravíme takto:
Omytý namočený hrách a namočené vyprané kroupy vaříme každé zvlášť téměř do měkka. Asi po půlhodině varu oboje smícháme, přidáme nadrobno nakrájené maso rychle opečené na zpěněné cibuli, papriku a ostatní koření a společně dovaříme. Nakonec přidáme sekanou petrželku. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorská polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorská hrachová polévka Bavorská pikantní špenátová polévka s bylinkami Bavorská pivní polévka Bavorská polévka s topinkami Bavorská rybí polévka Bavorská rybí polévka s knedlíčky bavorská polévka, recept, polévky |
|