KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. května, úterý, svátek má: Vladimír


Bavorská polévka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorská polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g prorostlého vepřového masa
   • 1 lžíce sádla
   • 1 menší cibule
   • 150 g hrachu
   • 150 g krup nebo krupek
   • sůl
   • paprika
   • 1 česnek
   • špetka majoránky
   • petrželka
Recept bavorská polévka připravíme takto:
Omytý namočený hrách a namočené vyprané kroupy vaříme každé zvlášť téměř do měkka. Asi po půlhodině varu oboje smícháme, přidáme nadrobno nakrájené maso rychle opečené na zpěněné cibuli, papriku a ostatní koření a společně dovaříme. Nakonec přidáme sekanou petrželku.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorská polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorská hrachová polévka   Bavorská pikantní špenátová polévka s bylinkami   Bavorská pivní polévka   Bavorská polévka s topinkami   Bavorská rybí polévka   Bavorská rybí polévka s knedlíčky  


bavorská polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!