KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. září, neděle, svátek má: Jaromír


Balatonské halászlé

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept balatonské halászlé potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 0,5 kg drobných ryb
   • 20 dkg cibule
   • 5 dkg mleté sladké papriky
   • 3 dkg soli
   • 1-2 pálivé papričky
Recept balatonské halászlé připravíme takto:
Ryby očistíme, hlavy, ocasy a ploutve oddělíme a trup naporcujeme. Nadrobno nakrájenou cibuli a drobné ryby dáme do 3 litrů vroucí vody a uvaříme základní vývar. Pak přecedíme a cibuli a uvařené ryby propasírujeme. Vývar opět přivedeme k varu, osolíme, přidáme rybí porce, papriku a pálivé papričky a vaříme ještě tři čtvrtě hodiny.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Balatonské halászlé nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Dunajské halászlé  


balatonské halászlé, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!