KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. října, pondělí, svátek má: Teodor


Babiččina játrová paštika

Kategorie: na chleba, paštiky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept babiččina játrová paštika potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg tučnějšího bůčku
   • 30 dkg jater (vepřové nebo hovězí)
   • 8 stroužků česneku
Recept babiččina játrová paštika připravíme takto:
Bůček uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlý bůček, játra a česnek umeleme a dobře promícháme. Směs pak dáváme do sklenic a v otevřených sklenicích vaříme cca 1- 2 hodiny (záleží na velikosti sklenic). Solíme až těsně před podáváním.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Babiččina játrová paštika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bůčková paštika   Cikánská paštika   Čočková paštika   Domácí husí paštika   Falešná paštika   Fazolová paštika   Francouzská paštika z kachních jater   Houbová paštika   Husí paštika   Játrová paštika   Kuřecí paštika   Litevská paštika   Lovecká paštika   Masová paštika   Paštika z divočáka   Paštika z divočiny   Paštika z drůbežích jater   Paštika z hub   Paštika z husích drůbků   Paštika z husích jater   Paštika z husích jater II   Paštika z kachních jater   Paštika z králíka s koňakem   Paštika z kuřecích jater   Paštika z kuřecích jater   Paštika z listového těsta   Paštika z rybího filé   Paštika z vepřových jater   Rybí paštika   Selská játrová paštika   Selská paštika   Srnčí paštika   Staročeská paštika s játry   Špekáčková paštika   Uherská paštika z husích jater   Vaječná paštika   Vánoční drůbeží paštika   Velikonoční vaječná paštika   Vepřová paštika   Vepřová paštika II   Zámecká paštika   Zeleninová paštika   Zvěřinová paštika   Zvěřinová paštika se sušenými švestkami a vlašskými ořechy  


babiččina játrová paštika, recept, na chleba


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!