![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 150 g hovězího masa • 1 cibule • 150 g brambor • máslo • rajský protlak • 50 g kvašených okurek • sůl • pepř • česnek • zelená petrželka Recept azu po tatarsku z hovězího masa připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na rozpáleném tuku. Opečené maso vložíme do hrnce, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, spolu s rajským protlake přidáme k masu, zalijeme vodou nebo vývarem a podusíme 30-40 minut. Brambory nakrájíme na kolečka nebo hranolky a opečeme do poloměkka. Pak je přidáme k podušenému masu. Okurky oloupeme, nakrájíme nadrobno, přidáme k masu a bramborám a podusíme na mírném plameni. Hotové azu promícháme a můžeme podávat. Jednotlivé porce posypeme nasekanou zelenou petrželkou a nasekaným česnekem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Azu po tatarsku z hovězího masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Azu po tatarsku z koňského masa Azu po tatarsku ze skopového masa Čínský meč z krůtího masa Čínský meč z kuřecího masa Čínský meč z vepřového masa azu po tatarsku z hovězího masa, recept, speciality |
|