KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. srpna, sobota, svátek má: Ludvík


Albánský kotlík

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept albánský kotlík potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g jehněčího masa
   • 500 g brambor
   • 2 cibule
   • 1 mrkev
   • 1 celer
   • 1 petržel
   • 100 g kukuřice
   • 150 g špenátu
   • 150 ml smetany
   • 100 g balkánského sýra
   • sůl
   • pepř
   • olivový olej
Recept albánský kotlík připravíme takto:
Na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme jehněčí maso, brambory, mrkev, celer, petržel, kukuřici a sekaný špenát, podlijeme vodou a dusíme. Až zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Albánský kotlík nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Beskydský kotlík   Olla de la Venta (hospodský kotlík)   Pikantní vepřový kotlík  


albánský kotlík, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!