KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. února, pátek, svátek má: Matěj

POSLEDNÍ PŘIDANÉ RECEPTY

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g hladké mouky, půl kostky droždí, 1 lžička cukru, 200 ml vlažné vody, 1,5 lžičky soli, 50 g vlašských ořechů, 50 g dýňového semínka, 30 g slunečnicových semínek
Do mísy dáme mouku a sůl, promícháme a uděláme důlek, do kterého rozdrobíme...


Potřebujeme tyto suroviny:
200 g hladké mouky, 50 g cukru, 1 lžička kypřicího prášku, pár kapek mandlové esence, 60 g másla, 1 vejce, 80 ml mléka
Do velké mísy nasypeme mouku, kypřicí prášek, cukr, na plátky nakrájíme más...


Potřebujeme tyto suroviny:
2x kuřecí prsa, 200 g žampionů, 2 vejce, 2 lžičky petrželové nati, 1 dcl husté smetany, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, mouka na obalování, olej
Prsa vykostíme a spolu s kůží a žampiony umeleme dvakrát na masovém mlýnku....


Potřebujeme tyto suroviny:
2x kuřecí prsa, 200 g žampionů, 2 vejce, 2 lžičky petrželové nati, 1 dcl husté smetany, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, mouka na obalování, olej
Prsa vykostíme a spolu s kůží a žampiony umeleme dvakrát na masovém mlýnku....


Potřebujeme tyto suroviny:
300 g makarónů, 3 l vody, 30 g soli, 100 g másla, 250 g hub, 250 g šunky, 100 g rajského protlaku, 100 ml suchého červeného vína, 125 ml vývaru, špetka muškátového květu, 100 g tvrdého sýra
Makaróny uvaříme do měkka, scedíme je, přelijeme studenou vodou a necháme o...


Potřebujeme tyto suroviny:
100 g jidášova ucha, 750 ml smetany na šlehání, 50 g másla, 1 menší cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička grilovacího koření, mleté chilli koření, 1 lžíce škrobové moučky, sůl
Čerstvé (nebo předem ve vodě namočené) jidášovo ucho nakrájíme na nudličky,...


Potřebujeme tyto suroviny:
1 kg brambor, 3 špekáčky, 50 g Jidášova ucha (sušené), zelená nať z jarní cibulky, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, sádlo, sůl, pepř, červená mletá sladká paprika , červená mletá pálivá paprika, hladká mouka, 1,5-2 l vody
Sušené houby namočíme na 2-3 hodiny do vody. Brambory oloupeme, omyjeme a n...


Potřebujeme tyto suroviny:
200 g jedlých hub, 100 g slaniny, 200 g hladké mouky, 2 vejce, 100 ml oleje, 1 lžička prášku do pečiva, 0,5 litru mléka, sůl, kmín
Do misky roklepneme vejce, přidáme mouku, mléko a sůl, promícháme a necháme...


Potřebujeme tyto suroviny:
očištěné hlavičky bedel, 250 g polohrubé mouky, 2 vejce, pepř, sůl, kmín, 1dcl piva, olej
Hlavičky bedel krátce spaříme ve vroucí vodě a necháme vychladnout a okapat...


©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!