Kuchařské recepty pro každý den

KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. ledna, pátek, svátek má: Vladislav

NÁHODNĚ VYBRANÉ RECEPTY

Potřebujeme tyto suroviny:
150 g libové slaniny, 150 g čočky, 1 cibule, 150 g kořenové zeleniny (karotka, celer, petržel), 200 g brambor, sůl, cukr, ocet
Čočku přebereme, propláchneme, zalijeme dostatečným množstvím vody a vaříme...


Potřebujeme tyto suroviny:
4 kuřecí prsíčka s kůží a kouskem kosti, sůl, pepř, 1 lžička citronové šťávy, tymián, 1 lžíce hladké nebo polohrubé mouky, olivový olej, 400 g malých žampionů, 2 oloupané stroužky česneku, 150 ml smetany ke šlehání
Troubu předehřejeme na přibližně 160°C. Maso osolíme, opepříme a potřeme ol...


Potřebujeme tyto suroviny:
10 dkg sušených hub, 3 velké červené řepy, 80 dkg bílého hlávkového zelí, 4 mrkve,3 cibule, 2 petržele, 16 dkg rajčatového protlaku nebo 4 rajčata, 10 dkg rozpuštěného másla, 2 lžíce mouky, 1 vrchovatá lžíce cukru, 3,6 litru houbového vývaru, 10 dkg smetany, sůl
Sušené houby zalijeme vodou a necháme 10 až 15 minut namočené, pak vodu vyl...


Potřebujeme tyto suroviny:
500 g rybího filé, 500 g kysaného zelí, hladká mouka, sůl, mletá paprika, drcený kmín
Porce filé obalíme v mouce a na oleji opečeme dozlatova. Zelí propereme ve ...


Potřebujeme tyto suroviny:
40 g makaronů, 1 menší lilek, 1 menší cuketa, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce oleje, sůl, 1 lžíce provensálského koření, zeleninový vývar, 1 lžíce parmazánu
Lilek a cuketu očistíme, osmahneme na oleji, přidáme prolisovaný česnek, ra...


Potřebujeme tyto suroviny:
3 cl třešňové šťávy, 7 cl smetany, 2 třešně, 4 kostky ledu
Do vychlazeného šejkru dáme šťávu a smetanu a krátce a intenzívně protřepem...


Potřebujeme tyto suroviny:
750 g libového vepřového masa, 4 velké cibule, 4 papriky různých barev, 4 rajčata, několik stroužků česneku, sůl, mletá paprika, pepř, instantní jíška, olej
Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Až je skoro růžová, zasy...


Potřebujeme tyto suroviny:
500 g malých žampionů, 8 lžic olivového oleje, 1 svazeček petrželky, 2 snítky dobromysli (oregana), 1 stroužek česneku, 1 lžíce balzámového octa (aceto balsamico), 3 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř, 1 malá červená feferonka
Houby očistíme, nakrájíme na plátky a na 4 lžících olivového oleje za časté...


Potřebujeme tyto suroviny:
4 vepřové kotlety, 6 lžic oleje, 2 lžičky soli, 2 lžičky mleté papriky, 1 lžička vegety, 1 lžička kari, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce solamylu, mletý pepř, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce kečupu
Olej, sůl, papriku, pepř, vegetu, kari, hořčici, solamyl, sojovou omáčku a ...


Potřebujeme tyto suroviny:
120 g rajčat, 10 ml oleje, 5 g petržele, 2 g soli
Posbíráme dobře zralá, zdravá, červená rajčata, umyjeme, odstraníme části o...




©2019 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!