Kuchařské recepty pro každý den

KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. září, úterý, svátek má: Zlata

NÁHODNĚ VYBRANÉ RECEPTY

Potřebujeme tyto suroviny:
špekáčky, sýr ve střívku, sůl, kmín, listové těsto
Listové těsto rozválíme a osolíme ho podle chuti. Špekáčky nakrájíme na mal...


Potřebujeme tyto suroviny:
750 g hovězího krku, 1 kg brambor, kořenová zelenina, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 150 g tvrdého sýra, sůl, 2 bobkové listy, muškátový oříšek, majoránka, celý pepř
Do hrnca vložíme maso, očištěnou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, zal...


Potřebujeme tyto suroviny:
850g kulaté telecí plece, 250g vařených bílých fazolí cannellini, 3 červené cibule, 2 mrkve, 1 stonek řapíkatého celeru, citron, kousek pórku, suché bílé víno, majoránka, tymián, olej extravirgine, sůl, pepř
Nechte cca 15 minut vařit vývar z mrkve, pórku, stonku celeru, špetky tymiá...


Potřebujeme tyto suroviny:
800 g marény, 100 g másla, citrónová šťáva, kmín, sůl, hladká mouka
Rybu částečně vykostíme, osolíme, pokmínujeme a popráškujeme moukou. Pečeme...


Potřebujeme tyto suroviny:
třešně, 250 ml mléka, 2 kelímky bílého jogurtu, 1 banán, 2 lžíce medu
Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do mixéru, přidáme jogurt a mléko a důkla...


Potřebujeme tyto suroviny:
400 g kapra, 40 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, lžička másla, zelená petržel, sůl, 2 vejce
4 menší porce kapra osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách upečeme....


Potřebujeme tyto suroviny:
750 g hovězího masa, slanina, 3 velké cibule, 400 g mrkve, sůl, pepř, tymián, bobkový list, 1 l červeného vína
Maso nakrájíme na větší kostky, mrkev a cibuli nakrájíme na kolečka. Vše na...


Potřebujeme tyto suroviny:
200 g uzené klobásy, 800 g kysaného zelí, 2 dcl mléka, 2 cibule, 2 žloutky, 1 balení instantní bramborové kaše (na 3dcl vody), 2 lžíce hořčice, 2 lžíce husté zakysané smetany, 2 lžíce tuku, petrželová nať, 2 bobkové listy, 4-5 kuliček černého pepře, sůl, mletý černý pepř
Nadrobno pnakrájenou cibuli osmahneme na tuku do sklovita, přidáme kysané z...


Potřebujeme tyto suroviny:
300 g zelených fazolových lusků, 2 červené cibule, 1 malý ledový salát, 1 sklenice sterilovaných bilých fazolí, 100 g suchého salámu (nakrájeného na kolečka), na zálivku: 1 stroužek česneku + 3 lžíce vody + 3 lžíce octa + sůl + pepř + půl lžičky sladké hořčice + 1 lžíce nasekané petrželky + 3 lžíce oleje
Fazolové lusky omyjeme, očistíme, asi 5 minut povaříme, pak scedíme, prolij...


Potřebujeme tyto suroviny:
50 g vepřového ořezu, 1 vejce, sůl, 50 g cibule, 25 g strouhanky, 15 g hrubé mouky, pepř, česnek, 50 g slaniny, 250 g moravské klobásy, 180 g sádla, 500 g sterilovaného leča
Vepřový ořez umeleme, přidáme koření, vejce, hrubou mouku, strouhanku, dobř...




©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!