KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. června, sobota, svátek má: Zdeňka

NÁHODNĚ VYBRANÉ RECEPTY

Potřebujeme tyto suroviny:
50 dkg kuřecích jater, 20 dkg anglické slaniny, 20 dkg žampionů, 20 dkg nivy, 1 kelímek smetany ke šlehání, 1 cibule, 2 stroužky česneku, pepř, sůl, lžíce oleje
Nakrájenou slaninu osmažíme, přidáme žampiony a opět osmahneme, pak zalijem...


Potřebujeme tyto suroviny:
uzený vepřový jazyk, česnek, plnotučná hořčice, sůl, mouka, vejce, strouhanka, olej
Jazyk uvaříme doměkka. Pak jej oloupeme a nakrájíme na plátky, které potřem...


Potřebujeme tyto suroviny:
4 brambory, 70 g čerstvých hub, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 2 lžíce smetany, 2 lžíce sádla, 2 lžíce polohrubé mouky, sůl, kmín, sekaný libeček, 500 ml vody
Do osolené vody s kmínem dáme vařit nadrobno nakrájené brambory, houby a ci...


Potřebujeme tyto suroviny:
700 g brambor, 150 g šunky, 50 g anglické slaniny, 250 ml smetany ke šlehání, 100 g nivy, sůl, pepř
Brambory uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme na kolečka. Zapékací mís...


Potřebujeme tyto suroviny:
250 g nízkotučného tvarohu, 3 lžíce bílého jogurtu, 50 g jarní cibule, 1 větší mrkev, sůl, 1/4 lžičky mleté červené papriky
Jarní cibulku nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na jemném struhadle, př...


Potřebujeme tyto suroviny:
300 g červené řepy, 200 g kořenové zeleniny, 1 cibule, sádlo, 1 a čtvrt l vývaru, 200 g čerstvého zelí, cukr, sůl, ocet, 2 lžíce rajčatového protlaku nebo 3 rajčata, 2 větší brambory, 2 bobkové listy, 6 kuliček pepře, 0,25 l kysané smetany, pórek, petrželka, kopr, 200 g mletého masa, rohlík, mléko, 1 vejce, mletý pepř
Všechnu zeleninu kromě zelí drobně nakrájíme a spolu s cibulí lehce osmahne...


Potřebujeme tyto suroviny:
250 g polohrubé mouky, 150 g polotučného tvarohu, 1 vejce, 500 g jahod, 30 g másla, 125 ml mléka, sůl, tvaroh + máslo + cukr na posypání
Z mouky, tvarohu, vejce, másla, mléka a soli vytvoříme vláčné těsto. Lžíc...


Potřebujeme tyto suroviny:
2 filety s kapra s kůží, sůl, hladká mouka, vejce, strouhanka, sádlo, na nálev: 2 mrkve + 1/2 celeru + 1 petržel + 2 velké cibule + 2 stroužky česneku + 10 kuliček celého pepře + 2 bobkové listy + 5 kuliček nového koření + 500 ml octa + 1,5 l vody + sůl + cukr
Nálev připravíme tak, že vodu s octem necháme přejít varem, pořádně osolíme...


Potřebujeme tyto suroviny:
2 okurky, 1 kelímek bílého jogurtu, ocet, sůl, pepř, 3 stroužky česneku, kopr
Okurky nastrouháme nahrubo. Česnek prolisujeme, smícháme se solí, přidáme j...


Potřebujeme tyto suroviny:
600 g očištěné svíčkové, 150 g husích jater, 100 g uvařené šunky, 60 g uzené slaniny, 1 vejce uvařené natvrdo, 20 g čerstvého másla, 40 g tuku, sůl, pepř, vývar
Odleželou svíčkovou odblaníme a rozkrojíme na plát v podobě obdélníku. Pak ...


©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!