Kuchařské recepty pro každý den

KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. července, úterý, svátek má: Martina

NÁHODNĚ VYBRANÉ RECEPTY

Potřebujeme tyto suroviny:
170 g polohrubé mouky, 230 ml vlažného mléka, 2 vejce, 80 g másla, 20 g cukru, 1 vanilkový cukr, 10 g droždí, špetka soli, na sirup: 150 g cukru + 125 ml bílého vína + 2/3 dcl likéru, na ozdobu: jahody + smetanu na šlehání + pistácie
Do mléka přidáme droždí, lžičku cukru a lžičku mouky, promícháme a necháme ...


Potřebujeme tyto suroviny:
vepřové kosti s masem, brambory, cibule, česnek, kořenová zelenina, petrželka, sůl, mletý černý pepř, 7 kuliček černého pepře, kmín
Do hrnce s vodou dáme vepřové kosti, oloupanou cibuli, nakrájený česnek, km...


Potřebujeme tyto suroviny:
800 g steaku z hovězí svíčkové, 12 stroužků česneku, 800 ml piva, 4 lžíce hnědého cukru, worchestrová omáčka, olej, bobkové listy
Steaky důkladně potřeme rozdrceným česnekem. Smícháme pivo, cukr, 12 lžic w...


Potřebujeme tyto suroviny:
300 g brynzy, 3 rajčata, 70 g másla, mletá paprika
Rajčata krátce spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na malé kousky (z...


Potřebujeme tyto suroviny:
500 g vepřových jater, 100 g cibule, 250 g rajčat, 50 g kečupu, 80 g oleje, sůl, pepř, 20 g hladké mouky
Játra nakrájíme na plátky, opepříme, opečeme na polovině množství tuku, pod...


Potřebujeme tyto suroviny:
300 g slepičího masa, 50 g máčených černých hub, 200 g vařených škrobových nudlí, 3 vejce, 1 pórek, 100 g bílého zelí, 1 l slepičího vývaru, 1 lžíce dezertního vína, špetka soli, špetka Glutasolu, 1 lžíce sádla, sekaná petrželová nať, hlávkový salát
Do čistého slepičího vývaru přidáme na kostičky nakrájené zelí a pórek, leh...


Potřebujeme tyto suroviny:
750 g kysaného zelí, 250 g hovězího masa, 250g vepřového masa, 150 g uzeného masa, 1 domácí klobása, 2 větší cibule, 20-30 g sušených hub, sůl, pepř, mletá sladká paprika, 3 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 5 sušených švestek, 2 chilli papričky
Uzené maso uvaříme. V jiném hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, při...


Potřebujeme tyto suroviny:
4 vepřové kotlety, 150 g strouhaného parmezánu, 200 ml zakysané smetany, 50 g zelených oliv, 2 lžíce másla, máslo na vymazání, sůl, mletý pepř
Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Smet...


Potřebujeme tyto suroviny:
50 ml espresa, 5 ledových kostek, 160-170 ml studeného mléka
Do sklenice o objemu 3 dcl vložíme ledové kostky. Sklenici naplníme stude...


Potřebujeme tyto suroviny:
100 g vepřová kýty, 40 g houby shiitake, 40 g bambusových výhonků, 30 g pórku, 20 g ústřicové omáčky, 5 g rostlinného oleje, 100 g nudlí Kanton Monika, 30 g salátové okurky
Maso nakrájíme na nudličky (a můžeme naložit na několik hodin do oleje). Ba...




©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!